Blogger Backgrounds

Wednesday, 17 August 2011

The "Cerewet" Girl

Norasyimah bt Mohd Arifin

Haaaa,,,,, nie lar si cerewet a.k.a CINTA HATI saya,,,,,,,nape panggil dia cerewet,,???
sebab nya dia sememangnya seorang yang sgt cerewet,,,HAHA

SORRY BABY,,,,,,,,,=)

Boleh tahan penat jugak lar klu da datang hari dia nie nak cerewet,,,HEHE,,,
lebey2 lagi klu bab makan,,,kn sayang kn,,,HUHU

Walaupun si cerewet ni cerewet sgt2 saya tetap CINTA SAYANG pada dia,,,,
SWEET tak,,???

By the way,,banyak lagi perangai2 pelik dan tak pelik awek saya sorang nie,,,,nanti akan diPOSTkan klu dia ada buat perangai2 dia tue,,,,,


p/s : baby jgn marah daddy ea,,,,ini tiada kene mengena sama ada yang hidup atau yang telah meninggal dunia,,,=)

I LOVE YOU SAYANG

2 comments:

  1. hehehe..s0 sweet!!thanks ddy cyunk..walaupun bby ddy nie "cerewet" ddy tetap sayangkn bby...huhu..=P

    ReplyDelete