Blogger Backgrounds

Friday, 26 August 2011

The G.C.G.A Family


Hye everyone,,,kali ni aku nak story sikit pasal G.C.G.A Family,,,
Ape jadah tu GCGA Family nie,,???
Jadah nie seben0r nye adalah member2 serumah dengan aku,,,die0rang nie bukan setakat member2 jew, pada aku die0rang nie lar sahabat @ paling senang nk cakap die0rang nie aku da anggap macam adek beradik aku sendiri,,,
kte0rg nie secara official nya adalah berjumlah sebanyak 9 0rg jew,,,tapi disebabkan masalah teknikal (gambar diatas) tibe2 jew ley jadi 10 0rang,,,HAHA
Tp boleh lar 10 pun,,,

Opssspocot,,,lupe lak nk bgtau, apa makna GCGA tu kn,,,
GCGA adalah singkatan bagi Gerakan Cumil Geng Aduh,,,
Seben0r nya aku pon tak paham sangat kenapa Gerakan Cumil Geng Aduh nie menjadi pilihan untuk dijadikan nama group kite0rg nie,,,,HUHU
Tapi bukan lar nama group yang penting,,,apa yang penting adalah persefahaman diantara kami semua,,,
Aku sangat bangga ada sahabat2 seperti die0rg nie semua,,,,
Walaupun hidup kami selalu bertekak, haru biru, tonggang tebalek, kami selalu gembira bersama,,,

Harapan aku sekarang adalah aku nak hubungan persahabatan antara kami GCGA nie akan sentiasa kekal dan tidak terputus,,,

GCGA Forever,,,!!!


Ahli - ahli GCGA,,,


amer "nerd" dealova


si tua amirul asyraff 


the gay b0y Ben Ahmad



si Laso Mahamad luqman


the Jambu Kojeck


stylo KEQ

mie rule jawe


Daus Besut

rIdhwan "rusa" sanie



Wednesday, 17 August 2011

The "Cerewet" Girl

Norasyimah bt Mohd Arifin

Haaaa,,,,, nie lar si cerewet a.k.a CINTA HATI saya,,,,,,,nape panggil dia cerewet,,???
sebab nya dia sememangnya seorang yang sgt cerewet,,,HAHA

SORRY BABY,,,,,,,,,=)

Boleh tahan penat jugak lar klu da datang hari dia nie nak cerewet,,,HEHE,,,
lebey2 lagi klu bab makan,,,kn sayang kn,,,HUHU

Walaupun si cerewet ni cerewet sgt2 saya tetap CINTA SAYANG pada dia,,,,
SWEET tak,,???

By the way,,banyak lagi perangai2 pelik dan tak pelik awek saya sorang nie,,,,nanti akan diPOSTkan klu dia ada buat perangai2 dia tue,,,,,


p/s : baby jgn marah daddy ea,,,,ini tiada kene mengena sama ada yang hidup atau yang telah meninggal dunia,,,=)

I LOVE YOU SAYANG

Apa itu Dealova,,????


 DEALOVA,,??
1. Dealova bermaksud sesuatu yang mengharapkan CINTA berada bersama nya...(G.Lamtern)sape G.Lantern nie pn aku tak tahu,,hehe

Takde lar, Dealova nie sebenarnya adalah nickname untuk aku,,aku selalu & suke gune nickname nie,,,sebab musabab nye maybe kerana lagu DEALOVA nyanyian ONCE tu sendiri & maybe jugak maksud lirik lagu DEALOVA  nie,,,,
Cehh tisu lak rase hati nie kn,,,
Ermmm tu je lar kowt dulu pasal DEALOVA nie,,,,kalau ade pape info baru yang aku dapat pasal DEALOVA nie, nanti dikemudian hari aku akan roger kat blog DEALOVA aku nie ea,,,,
But before that, nahh amek lar & dengar lar lagu DEALOVA nie dlu eakk,,,