Blogger Backgrounds

Wednesday, 17 August 2011

Apa itu Dealova,,????


 DEALOVA,,??
1. Dealova bermaksud sesuatu yang mengharapkan CINTA berada bersama nya...(G.Lamtern)sape G.Lantern nie pn aku tak tahu,,hehe

Takde lar, Dealova nie sebenarnya adalah nickname untuk aku,,aku selalu & suke gune nickname nie,,,sebab musabab nye maybe kerana lagu DEALOVA nyanyian ONCE tu sendiri & maybe jugak maksud lirik lagu DEALOVA  nie,,,,
Cehh tisu lak rase hati nie kn,,,
Ermmm tu je lar kowt dulu pasal DEALOVA nie,,,,kalau ade pape info baru yang aku dapat pasal DEALOVA nie, nanti dikemudian hari aku akan roger kat blog DEALOVA aku nie ea,,,,
But before that, nahh amek lar & dengar lar lagu DEALOVA nie dlu eakk,,,



2 comments:

  1. amboi,...ade geng baru ea....GENG KEYS...??
    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete